Пересолили

Рецепти, кулінарні хитрощі, поради професіоналів, особливості різних національних кухонь, помічники на кухні ( техніка)
Відповісти
rkarkas
Повідомлень: 50
З нами з: Вів квітня 14, 2009 7:43 am

Пересолили

Повідомлення rkarkas » П'ят липня 10, 2009 7:59 am

Що робити, коли Ви ненароком під час готування пересолили страву? Мабуть, у кожної господині є свої методи "порятунку". Знаю, що пропонують зробити мішечок з марлі, заповнити його рисом і занурити в суп. Через якийсь час рис вбере в себе надлишок солі.
Можна також додати води, щоб розбавити суміш.
А ще іноді дожають цукру, щоб нейтралізувати сіль.
А які Ви знаєте способи " екстренного реагування" на пересолену страву?

Відповісти

Повернутись до “Кулінарія”